Raadsgesprek

Denkt u wel eens ‘Daar zou de politiek iets aan moeten doen’ of ‘Ik heb een goed idee voor de gemeente’? Vertel het de gemeenteraad van Bergen! De raad heeft namelijk een platform waar inwoners, buurten, (wijk)verenigingen en ondernemers terecht kunnen met vraag, onderwerp of probleem: het raadsgesprek.

Hoe werkt het Raadsgesprek?

Tijdens het Raadsgesprek kunt u rechtstreeks uw verhaal of idee vertellen aan de raadsleden. U kunt ook ingaan op een onderwerp dat op de agenda van de raadscommissies of raadsvergadering staat of komt te staan. Raadsleden staan open voor uw ideeën.

U kunt maximaal 20 minuten spreken en daarbij een laptop, beamer en flipover gebruiken. De aanwezige raadsleden kunnen op uw verhaal reageren. Het Raadsgesprek duurt maximaal één uur waarbij 3 onderwerpen behandeld kunnen worden.De Raadsgesprekken zijn openbaar. Het gesprek begint om 19.30 uur in de De Blinkerd (Heereweg 150, Schoorl)

Aanmelden voor het Raadsgesprek

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 dagen voor het raadsgesprek tot 12.00 uur via het online formulier. Volgorde van aanmelden is volgorde van spreken. U bent vanaf het begin van de bijeenkomst, om 19.30 uur, aanwezig in De Blinkerd.